Darts Premier League - Május 02. Manchester

Darts manchester

Tartalom

  darts manchester

  Darts ob: Takács Gábor nyerte a rangadót és a fordulót Elkezdődött a hétfordulós idei steelbajnokság a Dreher támogatásával, új helyszínen, a fővárosban, a Bp. Honvéd Dózsa György úti kosárlabdacsarnokában, és népes mezőnnyel: a férfiaknála nőknél 22 nevezést regisztráltak.

  Így aztán a győztesnek nyolc mérkőzést kellett megnyernie az erősebb — és pontosabban dobó — nem versengésében, s aki egyedüliként veretlen maradt a délelőtt tízkor kezdődő, este nyolckor záruló tízórás csatározások végére, az nem más, mint a címvédő, két párharcában is az ellenfél meccsnyiláról visszatáncoló Takács Gábor.

  darts manchester

  Darts: Németh Szabolcs lett az idei ligagyőztes Mozgalmas hétvégéjük volt a legjobb magyar steel dartsosoknak — talán az utolsó mozgalmas hétvégéjük ebben a naptári évben, hisz a közelgő december ebben a sportágban már a Professional Darts Corporation darts manchester, és azzal itthon sem próbál konkurálni semmilyen verseny.

  Így inkább november végén zárult le az idei Magyar Darts Liga, miközben még külföldön is tettek néhányan egy utolsó kísérletet világranglistás pontok szerzésére — ketten is sikeresen.

  darts manchester