{{ product.title }}

Fehérje debrecen, Vitaflex üzlet - Debrecen

Tartalom

  tabletták csont és ízületi fájdalmakhoz

  Antimikrobiális diszulfid fehérjék Antimikrobiális diszulfid fehérjék Fehérje debrecen gombákból származó, antimikrobiális hatású, kis diszulfid fehérjék térszerkezete, dinamikája, letekeredése és stabilitása, hatásmechanizmusuk molekuláris értelmezése.

  A fenyegető járványok, az antimikrobiális szerek elleni rezisztencia terjedése, a kultúrnövényekben okozott károk és a művészeti örökség védelme sürgetően igényli új antimikrobiális hatóanyagok felderítését.

  ízületek és gerinc fáj reggel

  E célra alkalmasak lehetnek az amfipatikus jellegű, diszulfid minifehérjék. Rendkívül stabilak, töltésük segíti a célpont sejtmembránjának megtámadását, víztaszító részük pedig a kompakt fehérjeszerkezet kialakulását, amit diszulfid hidak stabilizálnak.

  az egész test ízületei fájnak mint kezelni

  Az általunk tanulmányozott kationos, ciszteinben gazdag, antifungális fehérjék néhány képviselőjéről kiderült hogy nem csak fonalas gombák, hanem Candida élesztő gomba NFAP2 illetve humán koronavírus ellen PAFB, PAF is hatásosak. Új screening módszereket alkalmazunk a minifehérjék molekuláris célpontjainak azonosítására.

  könyök alagút szindróma műtét

  Természet világa