TERMÉKLEÍRÁS

Gall kollagen

Korcsoport: A josno azt mondta hatalmas szerencse fog erni.

Leírás és Paraméterek Vélemények27 Leírás és Paraméterek A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porcok elfogyasztásával pl csontleves, kocsonya, stb hozzá is juthatunk sok kollagénhez, azonban ez nagyon nehezen emészthető. A kollagén az emésztés során kisebb alkotóira, peptidekre bomlik, amik egy része utána aminosavakra, így jut a véráramba, hogy aztán a bőrben és ízületekben kifejthesse hatását.

A Gyarto meg azt hogy: Feszesíti, rugalmassá teszi a bőrt, felölti a ráncokat, segíti az ízületek működését Bőrtápláló, -hidratáló, -mikrocirkuláció növelő hatású lehet. Az arcbőr zsírosságát csökkentheti.

gall kollagen

Csökkentheti a ráncokat. Ízületjavító hatású lehet.

gall kollagen

Segíthet a haj táplálásában, a zsírosodás és korpásodás kialakulásában. Es meg nincs vege!

gall kollagen

De szerintem tok mindegy hogy melyiket isszuk. Az egvilagon semmilyen pozitiv valtozas nem tortent. Ha szaraz poharba ontottem a port es ra a nancslevet nem csomosodott.

gall kollagen

Viszont ha forditva, brutalis zsirszeru csomokat alkotott amit nem lehetett szetkeverni max megenni. Mindket esetben gall kollagen ize van igy 2 honap utan, az elejen meg bebeszeltem magamnak hogy ez mennyire jo. A ranctalanito hatas annyiban mutatkozott hogy biztosra mondhatom hogy hizlal, igy picit feltoltodik az arcbor.

COLLAGEN — What Is It \u0026 What Is Collagen Good For? - Doctor ER

De ezt a hatast csokolade fogyasztasaval gyorsabban el lehet erni. Teltsegerzetem volt tole hanyingerrel parosulva.

gall kollagen

Ezutan ha ingyen adnak sem kinoznam magam ilyen tulhajpolt, lehet hogy nem is megfeleloen hasznosulo, szajhagyomany utjan terjedo, reklamhulyeseggel.