Tartalomjegyzék

Psa abbreviation. a(z) PSA meghatározása: Fülöp-szigeteki statisztikai szövetség - Philippine Statistical Association

Tartalom

psa abbreviation

Története[ szerkesztés ] A cég története ben kezdődött, amikor a két, akkor még örök rivális francia autógyár közül a Peugeot részesedést vásárolt a Citroënben. Megállapodtak, hogy közösen fognak gépkocsikat gyártani.

psa abbreviation

A vállalat a kilencedik legnagyobb autógyártónak számít. Ugyanennek a módszernek köszönhetően a Peugeot és a Citroën modellek általában ugyanarra a platformra épülnek.

psa abbreviation

A cég többségében autóiról lett híres, de gyárt még motorkerékpárokat is, és finanszírozási lehetőségeket is nyújt. A PSA megkezdte a cégek reorganizációját.

Share Link

A cégcsoport bevétele 20,7 százalékkal 65,21 milliárd euróra ugrott ben az egy évvel korábbi 54,03 milliárd euróról. A PSA-csoport ben 3,63 millió járművet adott el, ami 15,4 százalékos növekedés tal összevetve.

Rekordévet zárt ban a PSA csoport: közel négymillió autót adott el. Az árbevétel ugyanakkor az egy évvel korábbi 62 milliárdról 74 milliárd euróra, 19 százalékkal növekedett. A növekedés elsősorban az Opel cég teljesítményének köszönhető, ugyanis a Citroën és a Peugeot eladásai csökkentek.

psa abbreviation

Ugyanakkor Oroszországban az Opelt psa abbreviation erősíteni. A felmerült kifogásokat a szócikk vitalapja részletezi. Ha nincs indoklás a vitalapon, bátran távolítsd el a sablont!

psa abbreviation