Jutavit Glükozamin+Kondroitin+MSM (144db)

Vásárol glükózamint, JutaVit Glükozamin-szulfát Kondroitin-szulfát MSM tabletta 72db

Tartalom

  vásárol glükózamint

  Részletes termékleírás Mit tehetek a porckopás megelőzéséért? A porckopás világszerte a harmadik leggyakrabban előforduló mozgásszervi betegség. Sokakat érint ez a betegség, de főként azokat, akik nehéz fizikai munkát végeznek, túlsúlyosak, várandósak, sportolók ugyanis ízületeik folyamatos megterhelésnek vannak kitéve.

  vásárol glükózamint

  A kor előhaladtával sajnos csontjaink és porcaink is kopnak, ezért nagyon fontos a megelőzés. A nem megfelelő táplálkozás, tápanyag,- és vitaminbevitel is gyakran elvezethet a porcbetegségéhez. Ezért idősebb korban nagyon fontos odafigyelni a megfelelő táplálkozásra, és arra, hogy megelőzzük a mozgásszervi betegségeket.

  A hosszú ideig tartó helytelen táplálkozás és elsavasodás következtében azonban megváltozik a porcok összetétele, elvesztik rugalmasságukat, vitalitásukat, simaságukat és regenerálódási képességüket.

  vásárol glükózamint

  Ezzel megkezdődik az ördögi kör. A porc felülete durvává válik, apró szilánkok válnak le róla, és hajszálrepedések keletkeznek a felületén. Gyulladások és duzzanatok ízületi ödéma alakulnak ki az ízületben, amelyek tovább pusztítják a porcot.

  vásárol glükózamint

  A glükozamin-szulfát és a kondroitin-szulfát — úgy is mint a porc szerkezeti elemei - támogathatják az egészséges térdet és más vásárol glükózamint, az MSM javíthatja az ízületek mobilitását, a mumijó pedig segítheti az erős csontokat és az egészséges ízületek fenntartását.